Selasa, 25 Maret 2014

Kas on elu pärast Doomsday ? Kas on elu pärast päev?

Jumal lõi maailma koos teiste planeetideLinnutee galaktika kuue päeva jooksul . Oli keeles " Gods " , et tõelist tähendust "üks" päev võib tõlgendadamiljardit aastat . AlustadesBang pomm ja andke meie Linnutee .

Aga kas sa ei tea ? Muud kui seda, et meie Linnutee galaktika , teiste galaktikate olemas osad kosmoses ?

Meie galaktika eksperdid ümber sõnastada koosneb üheksast planeete ja miljardeid enam väike planeet kutsume tähte. Üheksaplaneet koosneb alates Sun, Mars , Maa , Veenus , Jupiter , Saturn , Uraan , Neptuun ja Pluuto viimane . Kuid viimaste uuringute , selgub Pluuto ei ole " suur planeet " . See on vaid väike planeet , mida nimetatakse Stars .

Aga seal oli teine ​​galaktika , mis on sarnane meie galaktikas. Samuti keskendutisuur planeet, mis koosneb elementidest nagu päike tulekahju .

Näinud filmi " Ridict " ? Selles filmis kujutatud see lugu , et päike oli rohkem kui üks. On kolm päikest seal. Kui päike kerkib , siis on kõik elusolendid , mis eksisteerivadpäikeseküllane planeedi pinnal , konfiskeeritakse ja hävitatakse. Eraldatudfiction , kui on olemas sellinemaailm või ei ?

Ja kuidasrotatsiooni planeedi pöörlemise , kui on rohkem kui üks päike ? See on lihtsalt minu teooria üksi . Üritasin vaielda. Kindlastiplaneet galaktikas selle kindlasti olemas . Täpselt sama naguSun planeet meie galaktikas . Aga sa ei tea ? Kui on moon , mis on alati pöörleva Maal ? No kuule, fiktsioon " Ridict " Võimalus planeedid sarnane " Kuu" seal , et on ka sama tulekahju element oma planeeti. Lisaks planeet , kus elavad inimesed filmis " Ridict " Planeet tiirleb ümberkeskus element tule . Aga on kasatelliit kuuna mis on ka element tule .

Jumala vägi ja oma universumis. Galaxy on palju võimalusi . Ja koosnebringi pöörlemine , et tuleb läbida paari planeete.

Kui meie galaktika millalgi Apocalypse ? Kindlasti on veel elu teises galaktikas. Alustades Bomb Bang , jahutamine toimub , hüübimist tekib moodustasid planeete , ja elu hakkas tekkima . Alustadesevolutsioon väiksemaid olendeid klassi tud mikroobe või bakterid . Kas kasvavad rakud või Ameerika teiste rakkudega . Sa tead ? Kui inimeste ja teiste olendite samuti iga koosneb miljardeid rakke. See kõik algas sealt.

Püüdke ette kujutada, kuidas see protsess evolutsiooni Maal alustada? Tud olendid , vee olendid, mis libisevad arvesse , muutunud omamoodi ahv javiimane olend tekkima " smart" nagu mees nüüd .

Alates primitiivne et ei ole võimalik luua , mis kipub hävitada nagu söömine ja surmamisel . Lõpuks kasvanud ja arenenud inimestega naguSmart . Kui inimesed juba dipuncak intelligentsust , siis on aeg pöördudaApocalypse . Olend , mis hävitas originaal mõõtkavas " alaealine" . Lõpuks, aja möödudes muutub üha intelligentne ja hävitada skaala " suur ", mis sisaldubalustel ise planeedil Maa.

Paratamatult esineb ka teiste galaktikate . Mis koosneb planeedid on asustatud inimeste poolt kutsutudvälismaalane.

Alien tüüp on mitmesuguseid. Primitive liiki Reptilian Alien Alien super sarnane Intelligent Alien Plasma .

Reptilian Alien on omamoodi hiiliva olendid nagu sisalik , sisalik , Komodo ja Crocodile . Primitive Alien tüüp lihtsalt sööb ja hävitada , kuid ei saa paljuneda uuesti.

Alien Nordic on omamoodi inimesed. Isegi ainult inimestega .

Alien Plasma onolend , et ei kao ja ei saa näha. Pea meeles filmi " Predator " Ameerikast õigus ? Alien tegelaskuju filmis " Predator " on selline Alien Plasma .

Minu isiklikust seisukohast ,kutsutakse välismaalane mees on jumal . Jumal , kuhu Jumala Inglid ja kuradid . Jumal küsib ohvriks lahke Reptilian Alien . Mõned on isegi tiivad , et inimesed varasematel aegadel raske eristada kurat jaingel nii võrdselt kui " tiivuline " . Erinevus kurat alati " hävitama " , nagu tapmine ja söömine . Kuigi Angel on alati "ehitama " ja paljuneda.

Alien eksinud oma galaktika galaktika meie poole teel täitmata sõidukikosmosesüstiku tähistab tundmatu lendav objekt .

Oled kunagi kuulnud sõna " reinkarnatsioon " ? Ma arvan, et reinkarnatsioon ei ole lihtsalt peatuda siin maa peal üksi . Kui inimese justkuisurnud suri reinkarnatsioon . Võib reincarnated loomale võiinimene uuesti. Vastupidi.

Noh, tegelikult me mõtleme ristile. Olendid võivad olla ka välismaalased elavad reinkarnatsioon tagasi minema ületada meie enda galaktika .

Reinkarnatsioon võib esinedagalaktika ise või galaktikad . Alien surma ja reinkarnatsioon võib olla inimeste, loomade või taimede . Vastupidi. Inimeste, loomade või taimede surma saab reincarnated sisseAlien . Vorm võib olla sama halb või pigemReptilian Alien koletis . Saab kujuline Alien Plasma ilus , ilus ingel või haldjas .

Seega ei ole vaja karta,apokalüpsis . Tõepoolest näinud apokalüpsis hävitab kõik . Kuid on ka ei näinudSpirit . Vaim ja lohe triivi poole uue konteineri kujul elusolendeid . Kas inimese liik või tüüp elusolenditele nagu taimed vaikne .

Võib-olla mu mõtlemine on natuke hull . Aga proovi mõelda .

By Mahdi
By Satria Piningit

By Dwi Handoko
poolt Dwi Handoko
(Facebook , YouTube, Twitter : CAK HANDOKO LUDRUK )
Telefon 031-78006864 / 085850282428
Postiaadress:
Asrama Polisi Colombo 6C – Perak Barat – Surabaya 60177 – Indonesia – Asia
Postiaadress:
Ühiselamu Politsei Colombo Lääne Silver 6C -
60 177 Surabaya - Indoneesia - Aasia

SATRIO PININGIT - MAHDI - SULTAN HERU CAKRA

Tidak ada komentar:

Posting Komentar