Selasa, 25 Maret 2014

Existuje život po soudného dne ? Existuje život po dni ?

Bůh stvořil svět spolu s dalšími planetami v Mléčné dráze do šesti dnů . To byl jazyk z " bohů " , žeskutečný význam " jeden " den by mohla být vykládána miliardy let . Začínat s Bang Bomb a předat naše Mléčná dráha .

Ale nevíš ? Jiné, než to, že naše galaxie Mléčná dráha , jiné galaxie existují v některých částech vesmíru ?

Naše galaxie odborníky přeformulovat se skládá z devíti hlavních planet a miliardy více malé planety nazýváme hvězdy . Devět z planety tvoří od Slunce , Mars , Země, Venuše , Jupiter , Saturn , Uran , Neptun , Pluto a poslední . Nicméně , z nedávných studií se ukázalo, Pluto není" hlavní planeta " . Je to jenmalá planeta , která se nazývá Stars .

Ale tam byl další galaxie , které je podobné naší Galaxii . Také se soustředil na velké planetě, která se skládá z prvků, jako je sluneční oheň .

Viděli jste film " Ridict " ? V tomto filmu je znázorněno v tomto příběhu , žeSun byl více než jeden . K dispozici jsou tři sluncí tam . Kdyžvyjde slunce , a pak všechny živé věci, které existují v prosluněné povrchu planety se propadá a zničeny . Oddělil se od fikce , pokud tam je takovýsvět , nebo ne ?

A co rotace mezi rotaci planety , pokud existuje více než jedno slunce ? To je jen sama moje teorie . Snažil jsem se hádat . Jistěplaneta v této galaxii jeho rozhodně tam . Přesněstejný jako planety Slunce v naší galaxii . Ale víte ? V případě , že jeměsíc, který se vždy otáčí na Zemi ? No ,měsíc v beletrii " Ridict "Možnost planety podobné " Měsíc " v tam, že mají také stejnou odolnost proti požáru prvek jako jeho planetě . Kromě planetě obývané lidmi ve filmu " Ridict "Planeta se otáčí kolem středu s prvkem ohně . Ale je také satelit , jako je měsíc, který má i prvek ohně .

Boží moc a jeho vesmíru . Galaxy existuje mnoho možností . A skládá se z kruhové rotace, která musí být složena u několika planet .

Je-li naše galaxie někdy Apocalypse ? Jistě existuje jiný život v jiné galaxii . Počínaje Bomb Bang , dojde k ochlazení , srážení nastane , vytvořené planety a život se začal objevovat . Počínaje vývojem nejmenších tvorové třídy jednobuněčné zárodky nebo bakterie . Buď se buňky rostou , nebo se spojil s ostatními buňkami . Vy jste to? Pokud se lidé a další zvířata , jakož i každá jednotlivá se skládá z miliard buněk . Je to všechno začalo .

Zkuste si představit , jakproces evoluce na Zemi začít ? Jednobuněčné bytosti , vodní bytosti, které sklouznout do , se stal jakýmsi opice a poslední zvíře do bytí " chytrý " jako muž teď .

Z primitivní , které nemohou být vytvořeny , což má tendenci ničit , jako je jídlo a zabíjení . Nakonec rozrostla a vyvinula se do lidské bytosti , jako Smart . Když už lidé dipuncak inteligenci , pak je na čase obrátit apokalypsu . Tvor, který zničil originál v měřítku " menší " . A konečně , s postupem času se stává více inteligentní a zničitstupnice " velký " včetněpatky sám je planeta Země .

Nevyhnutelně , to také se vyskytuje v jiných galaxiích . Který se skládá z planety jsou obydleny lidmi tzv.Alien .

Alien typ má různé druhy . Primitivní druh reptiliánských mimozemšťanem do cizinecké velmi podobné inteligentní Alien plazmatu .

Plazí Alien jedruh plíživé tvory na Zemi , jako je Lizard , Lizard , Komodo a Crocodile . Primitivní Alien typu , jak jen jí a zničit , aniž by byl schopen znovu reprodukovat .

Alien Nordic jedruh lidských bytostí . Dokonce i jen s lidmi .

Alien Plazmové jetvor, který může zmizet , a ne být viděn . Vzpomeňte si na film " Predator " z Ameriky správné ? Alien postava ve filmu " Predator " jedruh Alien plazmatu .

Z mého osobního pohledu ,Alien se nazývá člověk je bůh . Bůh se skládá z Boha , andělů , čertů a . Bůh se ptá obětovat druh Reptilian Alien . Někteří dokonce mají křídla , takže lidé v dřívějších dobách obtížné rozlišit mezi ďábla a anděla, jak stejně jako " okřídlený " . Rozdíl ďábel vždy " zničit " , jako je zabíjení a jedení . Zatímco anděl je vždy " budovat " a reprodukovat .

Cizinec putoval ze své galaxie galaxie k nám přes vynikající vozidlaSpace Shuttle znamená Unidentified Flying Object.

Už jste někdy slyšeli slovo " reinkarnace " ? Myslím, že reinkarnace není jen přebývat na této zemi sám . Když lidské bytosti , jako kdyby zůstavitel zemřel v reinkarnaci . Mohl by se převtělí do zvířete nebo člověka znovu . Vice versa .

No , vlastně máme na mysli kříže . Bytosti na Zemi může být i cizinci žijící reinkarnaci couvat přes naši vlastní galaxii .

Reinkarnace se může objevit v galaxii sám, nebo mezi galaxiemi . Alien smrti a reinkarnace může být člověk , zvíře nebo rostlina . Vice versa . Lidé , zvířata a rostliny, které zemřou se může reinkarnovat do Alien . Formulář může být tak špatná, nebo spíš jako reptiliánských Alien monstrum . Může být ve tvaru Alien Plazmové krásný , krásný anděl nebo víla .

Takže není třeba se bát apokalypsu . Opravdu vidětapokalypsa zničí všechno . Ale tam jsou také neviděl Duchem . Duch akite se unášet směrem k nové nádoby v podobě živých bytostí . Můželidský druh nebo typ živých organismů , jako jsou rostliny tiché .

Možná, že moje myšlení jetrochu blázen . Ale zkuste přemýšlet .

Tím, imáma Mahdího
Tím Satria Piningit

Tím Dwi Handoko
podle Dwi Handoko
( Facebook , YouTube , Twitter : CAK HANDOKO LUDRUK )
Telefon 031-78006864 / 085850282428
Poštovní adresa :
Asrama Polisi Colombo 6C – Perak Barat – Surabaya 60177 – Indonesia – Asia
Poštovní adresa :
Ubytovna Policie Colombo Western Silver 6C -
60 177 Surabaya - Indonésie - Asie
SATRIO Piningit - imáma Mahdího - SULTAN HERU cakry

SATRIO PININGIT – IMAM MAHDI – SULTAN HERU CAKRA

Tidak ada komentar:

Posting Komentar