Selasa, 25 Maret 2014

Is er leven na Doomsday ? Is er leven na DAG ?

God schiep de wereld, samen met andere planeten in de Melkweg binnen zes dagen . Het was de taal van de 'goden' die de ware betekenis van "een" dag zou kunnen worden geïnterpreteerd in een miljard jaar . Beginnend met een Bang Bomb en geven onze Melkweg.

Maar weet je niet ? Anders dan het feit dat onze Melkweg , andere sterrenstelsels bestaan ​​in delen van de ruimte?

Onze melkweg door deskundigen geherformuleerd bestaat uit negen grote planeten en miljarden meer kleine planeet die wij noemen sterren . Negen van de planeet bestaat uit het starten van de Zon , Mars , Aarde , Venus , Jupiter , Saturnus , Uranus , Neptunus en Pluto laatste . Echter, uit recente studies blijkt Pluto is niet een "grote planeet " . Het is slechts een kleine planeet die heet Stars .

Maar er was een ander sterrenstelsel , dat is ook vergelijkbaar met onze melkweg. Ook gericht op een grote planeet die is opgebouwd uit elementen zoals de zon brand .

Ooit de film " Ridict " ? In deze film afgeschilderd in dit verhaal dat de zon was meer dan een. Er zijn drie zonnen in. Als de zon opkomt , dan zijn alle levende wezens die bestaan ​​in de zonovergoten oppervlakte van de planeet zal worden verbeurd verklaard en vernietigd . Gescheiden van de fictie , als er zo'n wereld of niet ?

En wat te denken van de rotatie tussen de rotatie van de planeet , als er meer dan een zon ? Dit is slechts mijn theorie alleen. Ik heb geprobeerd om te betogen . Zeker de planeet in deze melkweg zijn er zeker . Precies hetzelfde als de planeet Zon in ons melkwegstelsel . Maar weet je ? Als er een maan die altijd draait op Aarde? Nou , de maand in fictie " Ridict " De mogelijkheid van planeten gelijkaardig aan " Month" in dat er ook hetzelfde element vuur als zijn planeet . Naast planeet bewoond door mensen in de film " Ridict " De planeet draait rond het centrum met het element vuur . Maar heeft ook een satelliet als de maan die ook het element vuur .

Kracht van God en zijn universum . Galaxy zijn er vele mogelijkheden . En bestaat uit een ronde rotatie die moet worden genomen met een paar planeten .

Als onze melkweg eens Apocalypse ? Er is toch een ander leven in een ander sterrenstelsel . Vanaf Bom Bang , koeling optreedt , stolling optreedt , gevormd planeten en het leven begon te ontstaan ​​. Te beginnen met de evolutie van de kleinste wezens klasse eencellige ziektekiemen of bacteriën . Ofwel de cellen groeien of verenigd met andere cellen . Je weet dat je ? Als mensen en andere wezens evenals elk individu is opgebouwd uit miljarden cellen . Het begon allemaal vanaf daar.

Probeer voor te stellen hoe het proces van evolutie op Aarde beginnen? Eencellige wezens , water wezens die glijden in , uitgegroeid tot een soort van aap en de laatste schepsel in zijn " slimme" nu als een man .

Van primitieve dat niet kan worden gemaakt , die de neiging heeft om te vernietigen zoals eten en doden . Eindelijk gegroeid en geëvolueerd tot de mens , zoals de Smart . Wanneer mensen al intelligentie dipuncak , dan is het tijd om de Apocalyps te benaderen . Wezen dat het origineel in schaal " minor" vernietigd. Tot slot , met het verstrijken van de tijd wordt intelligenter en vernietig de schaal "grote" omvatte een voet zelf is de planeet Aarde.

Onvermijdelijk komt ook in andere stelsels . Die bestaat uit de planeten worden bewoond door mensen genaamd de Alien .

Alien type heeft verschillende soorten . Primitieve soort Reptilian Alien Alien super soortgelijke Intelligent Alien Plasma .

Reptilian Alien is een soort van kruipende wezens op Aarde zoals Hagedis , Hagedis , Komodo en Krokodil . Primitief Alien type als gewoon eet en te vernietigen zonder de mogelijkheid om opnieuw te reproduceren .

Alien Nordic is een soort van de mens. Zelfs alleen maar met mensen.

Alien Plasma is een wezen dat kan verdwijnen en niet worden gezien . Denk aan de film ' Predator ' uit Amerika toch? Vreemd karakter in de film ' Predator ' is het soort Alien Plasma .

Vanuit mijn persoonlijke standpunt , wordt de vreemdeling genaamd mens is god . God bestaat uit God , engelen en duivels . God vraagt ​​slachtoffer soort Reptilian Alien . Sommige hebben zelfs vleugels , zodat mensen in vroeger tijden moeilijk om onderscheid te maken tussen de duivel en de engel zo gelijk " gevleugelde " . Het verschil duivel altijd " vernietigen " , zoals het doden en eten . Terwijl Angel is altijd " bouwen " en reproduceren .

De Alien afgedwaald van hun sterrenstelsel naar sterrenstelsel over ons in uitstekende voertuig is de Space Shuttle staat voor Unidentified Flying Object .

Ooit gehoord van het woord " reïncarnatie " ? Ik denk dat reïncarnatie is niet alleen stilstaan ​​op deze aarde alleen. Wanneer de mens alsof de overledene stierf in reïncarnatie . Weer kon reïncarneren in een dier of een mens . Vice versa .

Nou, eigenlijk denken we maar aan het kruis . Wezens op Aarde kan ook zijn vreemdelingen wonen reïncarnatie terug weg te steken ons eigen melkwegstelsel .

Reïncarnatie kan optreden in de Melkweg zelf of tussen sterrenstelsels . Alien dood en reïncarnatie kan van mens, dier of plant. Vice versa . Mensen, dieren en planten die sterven kunnen worden gereïncarneerd in de Alien . Het formulier kan als slecht of meer zijn als een Reptilian Alien monster . Kan als Alien Plasma mooi , mooie engel of fee worden gevormd .

Dus geen noodzaak om bang voor de apocalyps . Inderdaad gezien dat de apocalyps vernietigt alles. Maar er worden ook niet gezien door de Geest. De Geest en de vlieger zal afdrijven naar een nieuwe container in de vorm van levende wezens . Kan de mensheid of het type van levende wezens , zoals planten stil.

Misschien is mijn denken is een beetje gek . Maar probeer te denken .

Door Imam Mahdi
Door Satria Piningit

Door Dwi Handoko
( Facebook , youtube , twitter : CAK HANDOKO LUDRUK )
Telefoon 031-78006864 / 085850282428
Postadres:
Asrama Polisi Colombo 6C – Perak Barat – Surabaya 60177 – Indonesia – Asia
Slaapzaal Politie Colombo Western Silver 6C -
60 177 Surabaya - Indonesië - Azië

SATRIO PININGIT - IMAM MAHDI - SULTAN HERU CAKRA

Tidak ada komentar:

Posting Komentar