Selasa, 25 Maret 2014

Има ли живот след Doomsday ? Има ли живот след ден?

Бог е създал света, заедно с други планети в галактиката Млечен път в рамките на шест дни. Това е езикът на " боговете" , че истинското значение на "един" ден може да се тълкуват по един милиард години . Започвайки с Bomb Bang и да премине в нашия Млечен път .

Но не знаеш ли ? Освен факта, че съществуват Млечния път , други галактики в някои части на космоса ?

Нашата галактика от експерти преформулирани се състои от девет големи планети и милиарди по- малка планета наричаме звезди. Девет от планетата се състои от започвайки от Слънцето , Марс , Земята , Венера , Юпитер , Сатурн , Уран, Нептун , Плутон и последен. Въпреки това, от последните проучвания , се оказва, че Плутон не е "голямо планета " . Това е само една малка планета , която се нарича Stars .

Но имаше и друга галактика , която също е подобна на нашата галактика . Също така в центъра на една голяма планета, която е съставена от различни елементи, като Sun Fire .

Виждал ли си филма " Ridict " ? В този филм , изобразена в тази история , че Слънцето е повече от един . Има три слънца в там. Когато слънцето изгрее , тогава всички живи същества , които съществуват в огряната от слънцето повърхността на планетата на ще бъдат конфискувани и унищожени . Разделени от измислицата , ако има такъв свят или не?

А какво да кажем за ротация между въртене на планетата , ако има повече от едно слънце ? Това е само просто моята теория . Опитах се да споря . Със сигурност на планетата в тази галактика му определено има . Точно същото, както на планетата Sun в нашата галактика. Но знаете ли ? Ако има луна , която винаги се върти Земята? Е, месец по фантастика " Ridict " Възможността на планети , подобни на " Месец " в там, че също имат същия елемента огън като му планета. Освен планета обитавана от хората във филма " Ridict " Планетата се върти около центъра с елемента на огъня . Но също така разполага със сателитна като луната, която също има елемент на пожар.

Силата на Бог и неговата вселена. Galaxy има много възможности . И се състои от кръг въртене , които трябва да бъдат вземани с няколко планети.

Ако нашата галактика някъде Апокалипсис ? Със сигурност има и друг живот в друга галактика. Започвайки Bomb Bang , настъпва охлаждане, настъпва съсирване , образувани планетите и живота започнаха да се появяват . Като се започне с развитието на най-малките същества клас едноклетъчни микроби или бактерии. Или клетките растат или обединени с други клетки . Вие знаете ли ? Ако хора и други същества , както и всеки индивид се състои от милиарди клетки . Всичко започна от там .

Опитайте се да си представите как да започнете процеса на еволюцията на Земята? Едноклетъчни същества , водни създания, които се плъзгат в , стават един вид маймуна , а последният е съществото в " умни" като мъж сега.

От примитивен , че не може да бъде създаден , който се стреми да унищожи като хранене и убиване . Накрая разрасна и се превърна в човешките същества като на умен. Когато хората вече dipuncak интелигентност , то тогава е време да се обърне към Апокалипсиса. Creature че унищожен оригинала в мащаб " малки" . И накрая, с течение на времето става все по- интелигентни и да унищожи скалата " голям " включва самата основа е планетата Земя.

Неизбежно , това се случва и в други галактики. Който се състои от планетите са обитавани от човешки същества, наречени извънземен.

Alien тип има различни видове . Primitive вид влечуго Alien да Alien супер подобен Intelligent Alien Plasma .

Рептилиите Alien е един вид на пълзящи твари на Земята като гущер , гущер , Komodo и Crocodile . Primitive Alien тип като просто яде и да унищожи , без да е в състояние да възпроизведе отново.

Alien Nordic е един вид на човешките същества. Дори и само с хората.

Alien Plasma е същество, което може да изчезне и да не се вижда . Запомни филма " Хищникът " от Америка, нали? Alien герой във филма " Хищникът " е видът на Alien Plasma .

От моя лична гледна точка , на Пришълецът се нарича човек е бог. Бог , състояща се от Бог , ангели и дяволи. Бог иска в жертва вид влечуго Alien . Някои дори имат крила , така че хората в по-ранни времена е трудно да се направи разграничение между дявола и ангела като еднакво като " крилат " . Дявола Разликата винаги " унищожи " като убиват и ядат . Докато Angel винаги е " изграждане " и да се възпроизвеждат .

The Alien скитаха от тяхната галактика до галактика към нас в изключително превозно средство е Space Shuttle означава Неидентифициран летящ обект .

Някога чувал ли си на думата " прераждане " ? Мисля, че прераждането не е просто живеете сами на тази земя. Когато човешките същества като ако починалият загинали в прераждането . Може да се прероди в животно или човешко същество отново. И обратното .

Ами, всъщност ние се мисли за кръста. Същества на Земята биха могли да бъдат и чужденци , живеещи прераждането обратно далеч пресече нашата собствена галактика.

Прераждането може да се случи в самата галактика или между галактиките . Alien смъртта и прераждането може да бъде човек , животно или растение. И обратното . Хора , животни и растения, които умират да се прероди в извънземен. Формулярът може да бъде толкова лошо, или по-скоро като на рептилиите Alien чудовище. Може да бъде оформен като Alien Plasma красива , красива ангел или фея .

Така че няма нужда да се страхува от апокалипсис . Всъщност виждал апокалипсис унищожава всичко . Но там също не се вижда от Духа. Духът и хвърчилото ще дрейф към нов контейнер във формата на живи същества. Може човешкия род или вид живи същества , като например растения мълчат.

Може би мисленето ми е малко луд . Но се опитайте да съзерцавам .

By Имам Махди
Чрез Satria Piningit

Чрез Dwi Handoko
(Facebook , YouTube , Twitter : CAK HANDOKO LUDRUK )
Телефон 031-78006864 / 085850282428
Адрес за кореспонденция :
Asrama Polisi Colombo 6C – Perak Barat – Surabaya 60177 – Indonesia – Asia
Адрес за кореспонденция :
Общежитие Police Colombo Western Silver 6С -
60 177 Сурабая - Индонезия - Азия
SATRIO Piningit - Имам Махди - SULTAN HERU чакра

SATRIO PININGIT – IMAM MAHDI – SULTA HERU CAKRA

Tidak ada komentar:

Posting Komentar