Selasa, 25 Maret 2014

Er der et liv efter dommedag ? Er der liv efter dag?

Gud skabte verden sammen med andre planeter i Mælkevejen inden for seks dage. Det var det sprog, de " Gods" , at den sande betydning af "en" dag kunne blive fortolket på en milliard år. Begyndende med et Bang bombe og videregive vores Mælkevej .

Men ved du ikke ? Bortset fra det faktum , at vores galakse, Mælkevejen , andre galakser findes i dele af det ydre rum ?

Vores galakse af eksperter omformuleret består af ni store planeter og milliarder af mere lille planet vi kalder stjerner . Ni af planeten består af start fra Solen , Mars, Jorden, Venus, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun og Pluto sidst . , Fra de seneste undersøgelser , viser det sig, Pluto er ikke en "større planet" . Det er kun en lille planet , som kaldes stjerner.

Men der var en anden galakse , der ligner også vores galakse . Også centreret om en stor planet, der består af elementer som sol brand.

Nogensinde se filmen " Ridict " ? I denne film er afbildet i denne historie , at solen var mere end én. Der er tre sole i der . Når solen kommer op, så alle de levende ting , der eksisterer i den solbeskinnede overfladen af ​​planeten vil blive tabt og ødelagt. Adskilt fra fiktion, hvis der er sådan en verden eller ej?

Og hvad med rotation mellem planetens rotation , hvis der er mere end én sol ? Dette er bare min teori alene. Jeg forsøgte at argumentere . Sikkert planet i denne galakse dens absolut der . Præcis det samme som Solen planet i vores galakse . Men du kender? Hvis der er en måne der altid roterer på Jorden? Nå, den måned i fiktion " Ridict " Muligheden af planeter der minder om " Month " i der , der også har den samme ild element som sin planet. Udover planet beboet af folk i filmen " Ridict " Planeten roterer rundt i centrum med det element af ild. Men har også en satellit som månen , som også har det element af brand.

Guds magt og hans univers. Galaxy er der mange muligheder . Og består af en rund rotation, der skal bestås af nogle få planeter.

Hvis vores galakse engang Apocalypse ? Mon der er et andet liv i en anden galakse . Start Bomb Bang , sker køling, koagulation sker, dannes planeter og liv begyndte at dukke op . Fra og med udviklingen af de mindste væsener klasse encellede bakterier eller bakterier. Enten cellerne vokse eller forenet med andre celler . Du ved, du ? Hvis mennesker og andre dyr samt enkelte består af milliarder af celler . Det hele startede derfra .

Prøv at forestille dig, hvordan processen med udviklingen på Jorden begynde? Encellede skabninger , vand skabninger, der sno sig ind i , bliver en slags abe og den sidste skabning til at være "smart" som en mand nu.

Fra primitive der ikke kan skabes , som har tendens til at ødelægge såsom at spise og drab . Endelig vokset og udviklet sig til mennesker som Smart . Når mennesker allerede dipuncak intelligens, så er det tid til at nærme sig Apocalypse . Skabning, der ødelagde den oprindelige i skalaen "mindre" . Endelig med tiden bliver mere intelligent og ødelægge skalaen "store" inkluderet, en fod i sig selv er planeten Jorden.

Uundgåeligt , det sker også i andre galakser. Som består af planeterne er beboet af mennesker kaldet Alien .

Fremmede type har forskellige former . Primitive slags Reptilian Alien til Alien super lignende Intelligent Alien Plasma.

Reptilian Alien er en slags snigende skabninger på jorden , såsom Lizard , Lizard , Komodo og Krokodille. Primitive Alien type som bare spiser og ødelægge uden at kunne gengive igen.

Alien Nordic er en slags mennesker. Selv bare med mennesker.

Alien Plasma er et væsen, der kan forsvinde og ikke ses . Husk filmen " Predator" fra Amerika lige ? Alien karakter i filmen " Predator" er den slags Alien Plasma.

Fra mit personlige synspunkt , er Alien hedder manden er gud . Gud bestående af Gud , engle og djævle . Gud beder victimizing slags Reptilian Alien . Nogle har endda vinger , så folk i tidligere tider vanskeligt at skelne mellem djævelen og englen som lige som " bevingede " . Forskellen Djævelen altid " ødelægge " såsom at dræbe og spise . Mens Angel er altid " bygge" og reproducere.

Alien vandrede fra deres galakse til galakse mod os gennem fremragende køretøj er rumfærgen står for Uidentificeret Flyvende Objekt .

Nogensinde hørt om ordet " reinkarnation " ? Jeg tror, ​​reinkarnation er ikke bare dvæle på denne jord alene. Når mennesker som , hvis den afdøde døde i reinkarnation. Kunne være reinkarneret ind i et dyr eller et menneske igen. Vice versa.

Tja, faktisk vi tænker på korset. Skabninger på jorden kunne også være udlændinge , der bor reinkarnation tilbage væk krydse vores egen galakse .

Reinkarnation kan forekomme i galaksen selv eller mellem galakser. Alien død og reinkarnation kan være mennesker, dyr eller plante. Vice versa. Mennesker , dyr og planter , der er døde kan reinkarneret ind i Alien . Skemaet kan være lige så slemt eller mere som et reptil Alien monster. Kan være formet som Alien Plasma smukke, smukke engel eller fe.

Så ingen grund til at frygte dommedag . Faktisk set apokalypse ødelægger alt . Men der er heller ikke ses af Ånden. Ånden og dragen vil glide mod en ny beholder i form af levende væsener. Kan den menneskelige art eller type af levende ting såsom planter tavse .

Måske er min tankegang er lidt skør. Men prøv at tænke på.

Af Imam Mahdi
Ved Satria Piningit

Ved Dwi Handoko
af Dwi Handoko
(Facebook, YouTube, Twitter : CAK HANDOKO LUDRUK )
Telefon 031-78006864 / 085850282428
Postadresse:
Asrama Polisi Colombo 6C – Perak Barat – Surabaya 60177 – Indonesia – Asia
Postadresse:
sovesal Politi Colombo Western Silver 6C -
60 177 Surabaya - Indonesien - Asien

SATRIO PININGIT - IMAM MAHDI - SULTAN HERU CAKRA

Tidak ada komentar:

Posting Komentar